Juan y Rosa leermethode, de uitdaging voor de leerling van de basisschool

Verrijkingsmateriaal van Projectpark


De nieuwe projecten voor het schooljaar 2022/2023!

Laat ik u eerst bijpraten over het pilotproject ruimtevaart, het eerste project van PONTE-Cino. Het project is in juni geheel afgerond en de feedbackformulieren zijn verwerkt. 

Gemiddelde waardering
was een 8+!

Wij zijn blij verrast door de grotendeels positieve feedback. De deelnemers hebben het project gemiddeld een 8,25 gegeven! 75% van de leerkrachten ervaarde de meerwaarde van het project waarvan 50% een duidelijke meerwaarde heeft ervaren. De verwachting was hoog en we hebben blijkbaar aan uw verwachting kunnen voldoen. Daar zijn we heel erg blij mee. 

Bijna de helft van de leerlingen vond het project leuker tot veel leuker in vergelijking met ander plusmateriaal. 79% van de leerlingen heeft het project gemiddeld met een 8 gewaardeerd (van een 7 tot een 10). 34 % had heel veel zin in het project, 60% een beetje en maar liefst bij bijna 40% van de leerlingen werd die zin meer. Het zelf mogen kiezen van de thema’s is als heel positief ontvangen door de leerlingen. 

Voor komend schooljaar breiden we dit aanbod uit tot minimaal 4 projecten, elk bestaande uit 4 thema’s. Dat zijn in totaal 16 thema’s waar de leerlingen uit kunnen kiezen. De vier projecten gaan over de ruimtevaart, “het oude Egypte”, sport en spel en de onderwaterwereld.

We hebben ons voorgenomen om dit aanbod jaarlijks verder uit te breiden tot 12 projecten. Wij gaan deze projecten aanbieden voor een vaste prijs van €399 per school per schooljaar. Dat betekent dus voor €399 per school 16 thema’s per schooljaar, ongeacht het aantal leerlingen. Mocht u geïnteresseerd zijn om van dit aanbod gebruik te maken, dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier.